Shopping Cart

Close

Geen producten in de winkelwagen.

Blended learning

Blended learning

Wat is blended learning? Wanneer je het letterlijk vertaald staat er gemengd leren en dat is precies wat wij er ook mee bedoelen. De combinatie van fysieke en online cursussen vergroot het effect van leren en zelfontwikkeling. Bij Gostudy geloven we in deze combinatie met als volgorde eerst de fysieke les en daarna in je eigen tempo leren via elearnings.

Blended learning bij Gostudy

Gostudy verzorgd sinds 2013 web gerelateerde trainingen in kleine groepen. Dit zijn allen fysieke trainingen waarin we merkten dat studenten vaak behoefte hebben aan naslagwerk en vooral ook leren in je eigen tempo. Dit laatste bracht ons op het idee om fysieke en online trainingen te combineren.

We richten ons hier op de groep die in eerste instantie kiezen voor een fysieke cursus waaraan we de elearnings koppelen. Dit geeft de cursist ruimte om de stof in eigen tempo terug te kijken en verder in de praktijk uit te voeren.

De cursussen

Enkel de (online) cursussen die door Gostudy zijn ontworpen zijn geschikt voor blended learing. Deze geven we één op één of in kleine groepen. Wil je weten welke cursussen jij kan combineren bij Gostudy?

☑  WordPress website maken

☑  WordPress website bijhouden

☑  WordPress voor gevorderden

☑  Webshop maken met Woocommerce

☑  Css voor gevorderden

☑  Werken met elementor

☑  Nieuwsbrief maken met Mailchimp

Blended learning in de praktijk

Dankzij onze ervaring met fysieke cursussen hebben we de mogelijkheid een goed basis te leggen voor je verder gaat met elearning. We doen dit één op één of in kleine groepen. Dit kan zowel in onze eigen ruimte (Arnhem) als incompany

verward

Vraag een cursus aan

Ben je geïnteresseerd in blended learning bij Gostudy? Vink hier een cursus aan en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Wat wil jij graag leren?(Vereist)

Zo ervaren cursisten de fysieke trainingen ...

"Duidelijk en gestructureerd"

Door zelf te experimenteren met WordPress had ik al aardig wat basiskennis opgedaan, maar de cursus  had ik echt nodig om veel meer uit de mogelijkheden te halen. De op maat gemaakte cursus was duidelijk en gestructureerd en in een rustige omgeving.

Robert Vermeer fotografie
"Praktische manier van leren"

Xander heeft mij in korte tijd en op een praktische manier geleerd hoe je een WordPress website kan bijhouden. Voor mijn werk is het niet noodzakelijk dat ik een website kan bouwen, maar wel belangrijk dat ik content kan toevoegen en bewerken voor de website.

Maarten de Vries
"Heel doeltreffend!"

Er is structuur aangebracht in mijn werkwijze met mijn website. Fijn dat ik op deze manier mijn wensen/veranderingen op de website weer zelf kan aanpassen. Er wodt goed meegedacht  in de vraag van de opdrachtgever. Ik kreeg heldere input die gericht is op de vraag. Heel doeltreffend.

Gerda van Engelenhoven fotografie
"Opleiding op maat!"

Ik heb me aangemeld voor een opleiding WP om meer inzicht te krijgen in het bijhouden en onderhoud van onze website. De opleiding was erg praktisch en dat heeft mij goede inzichten gegeven in de mogelijkheden van het beheren van de website. Xander werkt rustig en duidelijk, zeer tevreden.

Nelleke Kempers